[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o rejestracji przedpoborowych - mężczyzn urodzonych w 1943 roku ... (Starogard Gd. : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z 2 stycznia 1961 r. informujący o poborze.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Starogard Gdański -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.