[Afisz teatralny. Incipit:] Plecy aktualna komedia satyryczna w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spektaklu w dniach 8-11.07.1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego, Sopot Rokossowskiego 39/41.