Mecz piłkarski między Z.K.S. Odra Szczecin - K.S. C.W.M.O. Słupsk / Klub Sportowy C.W.M.O. Słupsk. ([s.n.], 1947)
Afisz inform. o meczu, który miał miejsce 26.10.1947 r. na Stadionie Miejskim w Słupsku.