Każde dziecko od zarania winno uczyć się pływania. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz ze spisem punktów nauki pływania w woj. gdańskim.
Keywords: Pływalnie -- Polska -- Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- 1945-1970 -- druki ulotne