Rozmowy trwają. - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". ([Miejsce nieznane] : NSZZ Solidarność, 1981)
Plakat z powielacza. Postać mężczyzny przed obrazem. Pod spodem napis - mówił dziad do obrazu...
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.