[Afisz. Incipit] Państwowe Korespondencyjne Liceum Ogólnokształcące w Gdańsku-Wrzeszczu ... ogłasza zapisy na rok szkolny 1955/56. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz infromujący o zapisach do Liceum (Topolówka).