Pierwszy statek do przewozu gazu ciekłego w temperaturze 50 C dla USA / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia gazowiec w budowie w Stoczni imienia Komuny Paryskiej w Gdyni, 10. 01. 1977 r.