Pierwszy statek do przewozu gazu ciekłego w temperaturze 50 C dla USA - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia gazowiec w budowie w Stoczni imienia Komuny Paryskiej w Gdyni, 10. 01. 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa