Komitet organizacyjny wystawy sztuk plastycznych w Sopocie i Polskie Towarzystwo Fotograficzne Oddział w Gdańsku organizuje w bieżącym roku Ogólnopolską Wystawę Fotografii Krajoznawczej / Polskie Towarzystwo Fotograficzne Oddział w Gdańsku. ([s.n.], 1949)
Ulotka inform. o wystawie.