[Motława] - Mycielski, Jan Kazimierz (1864-1913). ([Gdańsk], 1913)
Przedstawia widok na Motławę w Gdańsku z Zielonego Mostu w kierunku Bramy Żuraw.
U dołu po prawej poniżej kompozycji sygnatura rytowana autora: JKM.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce