Scalanie dyskursu miłosnego - Poprawa, Adam (1959- ).; Nasiłowska, Anna (1958- ). (2010)
Recenzja książki: Historie miłosne / Anna Nasiłowska. Warszawa, 2009.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.