[Ekslibris] KR - Grmelova, Anna (1926-2000).; Rödel, Klaus (1940- ). (1971)
W szerokim obramowaniu karta do gry - dama kier, u góry na ramie kieliszek z monogramem KR.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, symbolem techniki graficznej i datą.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko właściciela ekslibrisu.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w