Warszawska Jesień Poezji : 1-5 1984. - Warszawska Jesień Poezji (1984). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1984)
Plakat imprezy: rozświetlone gałęzie.
Nazwisko na prawej krawędzi - Zadworny M. (?).
Keywords: Poezja polska -- 1970-2000 -- druki ulotne