[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Wobec zdarzających się czesto wypadków wypasania bydla na miedzach ... - Piotrowski, Jan (1907-1984). (Lebork : Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lebork, 1946)
Afisz z zarządzeniem dotyczącym wypasu bydła z maja 1946 r.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.