Ex Libris Haagen Bartram-Jensen F. Saez. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1954)
Przedstawia siedzącego mężczyznę z książką na kolanach i otwartą przed nim księgą opartą o postument, na którym znajduje się napis: Ex Libris Haagen Bartram-Jansen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.