Ex Libris Haagen Bartram-Jensen - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Bartram-Jensen, Haagen ([S.l., 1954)
Przedstawia siedzącego mężczyznę z książką na kolanach i otwartą przed nim księgą opartą o postument, na którym znajduje się napis: Ex Libris Haagen Bartram-Jansen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliogr.
Strona, 15.07.2014, http://exlibris-deg.de/publikationen/vorlaeufige-opus-listen/saez-julio-fernandez-e/index.html