Nad jeziorem Żarnowieckim - Lewandowski, Wincenty (1909- ). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia żaglówki na jeziorze i sieci rybackie.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy