[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy o demokratyzację szkolnictwa i sysytemu wychowania ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.