Satzungen des Deutschen Anwaltvereins. - Deutscher Anwaltstag 1901 ; Gdańsk). ([Berlin : s.n., 1901)
Druk ze statutem klubu prawnika towarzyszący Dniom prawnika w Gdańsku w 1901 roku.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Prawnicy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- konferencje