Gdańsk - Wrzeszcz Nowa szkoła - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1959)
Przedstawia szkołę podstawową przy ul. Miszewskiego w Gdańsku Wrzeszczu.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Budynki szkolne -- Polska -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie