Rozkaz dzienny [Inc.:] Nayiaśnieyszy Pan maiąc sobie doniesionym iż w Departamentach lewego brzegu Wisły znayduią się żołnierze odosobnieni [...] nakazuie by ci wszyscy Żołnierze i Oddziały odosobnione natychmiast w marsz udały się do Torunia [...] / Berthier ; Gouvion ; Trębicki. - Gouvion Saint-Cyr, Laurent de (1764-1830); Berthier, Alexandre (1753-1815); Trębicki, Stanisław (1792-1830) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: rozkaz dzienny o udaniu się zdrowych żołnierzy z lazaretów do swoich korpusów, z 14 marca 1807 r.