[Afisz. Incipit:] Przez zbiórkę zużytych olejów silnikowych - do zmniejszenia importu. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Propaganda; Druki ulotne