Widok na osiedle Obrońców Poczty Polskiej i kościół od strony opływu Motławy / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kościół Matki Bożej Bolesnej oraz Osiedle Obrońców Poczty Polskiej, widok zza Opływu Motławy, 1987 r.