Widok na osiedle Obrońców Poczty Polskiej i kościół od strony opływu Motławy - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kościół Matki Bożej Bolesnej oraz Osiedle Obrońców Poczty Polskiej, widok zza Opływu Motławy, 1987 r.
Tyt. i data napisane przez autora ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie