[Afisz. Incipit:] Dnia 8-go grudnia 1946 ... w Teatrze Miejskim we Wrzeszczu ... w czasie widowiska teatralnego p.t. W noc grudniową św. Mikołaj będzie rozdawał prezenty grzecznym dzieciom ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu dla dzieci zorganizowanym przez Towarzystwo Teatru i Muzyki Ludowej oraz Szkołę Tańca Artystycznego Janiny Jarzynówny.