[Zakłady Mleczarskie w Starogardzie Gdańskim] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia produkcję masła w Zakładach Mleczarskich w Starogardzie Gdańskim, 1979 r.