[Zakłady Mleczarskie w Starogardzie Gdańskim] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia produkcję masła w Zakładach Mleczarskich w Starogardzie Gdańskim, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Zakłady Mleczarskie w Starogardzie Gdańskim otrzymały w maju znak jakości na produkowane masło.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Starogard Gdański; Masło -- produkcja i handel -- Polska -- fotografie; Mleczarnie -- Polska -- Starogard Gdański -- fotografie; Starogard Gdański (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie