Wybrane aspekty miłosierdzia w nauczaniu papieża Franciszka - Sawa, Przemysław (1976- ). (2018)
Słowa kluczowe: papież Franciszek, miłosierdzie, wszechmoc i sprawiedliwość Boga, czyny miłosierdzia, duchowość miłosierdzia.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 150-151.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Franciszek -- (papież ; -- 1936-2025) -- nauczania; Miłosierdzie -- Kościół katolicki