Transportery siarki, obok składowisko tego surowca / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia transportery siarki oraz jej składowisko w Gdańsku, 1972 rok.