Transportery siarki, obok składowisko tego surowca - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia transportery siarki oraz jej składowisko w Gdańsku, 1972 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Siarka -- produkcja i handel -- Polska -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk