[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalek Miniatura w Gdańsku przedstawia sztukę Franciszka Fenikowskiego Z igły widły ballada gdańska. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Natalia Gołębska, scenografia: Gizela Bachtin-Karłowska, muzyka: Wanda Dubanowicz, choreografia: Edward Dobraczyński.