[Afisz. Incipit] Związek Chórów Kościelnych Diecezji Gdańskiej ... dnia 22-czerwca 1947 roku odbędzie się ... pierwszy konkurs-koncert chórów kościelnych Diecezji Gdańskiej. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie.