[Afisz. Incipit] Związek Chórów Kościelnych Diecezji Gdańskiej ... dnia 22-czerwca 1947 roku odbędzie się ... pierwszy konkurs-koncert chórów kościelnych Diecezji Gdańskiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie.
Keywords: Chóry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Chóry kościelne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne