Gdańsk - Wrzeszcz, ulica Mireckiego 4-6 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1990)
Przedstawia widok ogólny ul. Miereckiego, w głębi kościół pw. Najświętszego Serca Jezusowego, 1990 r.