Gdańsk - Wrzeszcz, ulica Mireckiego 4-6 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1990)
Przedstawia widok ogólny ul. Miereckiego, w głębi kościół pw. Najświętszego Serca Jezusowego, 1990 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie