Koło Opieki Rodzicielskiej przy Państw. Gimnazujm i Lic. Ogólnokszt. w Tczewie urządza w niedzielę, dnia 13-go czerwca 1948 r. wielką zabawę na obozy dla Harcerzy. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie 13.06.1948 r.