Wizualizacja : od obrazu do działania - Paul-Cavallier, François J.; Suchańska, Anna.; Dom Wydawniczy REBIS (Poznań : Dom Wydawniczy Rebis, 2009)
Poradnik o psychologicznych metodach walki z chorobą.
Na s. tyt.: "Wydanie uaktualnione i poszerzone".
"Źródła" s. 270-[271].
Bibliogr. s. 273-[275].
Keywords: Wizualizacja (psychoterapia).