[Afisz. Incipit] Ogloszenie: Podaje do wiadomości, że dnia 28 września 1946 roku... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zebraniu Związku Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację.