[Afisz. Incipit] Ogloszenie: Podaje do wiadomości, że dnia 28 września 1946 roku... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zebraniu Związku Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.