Ex Libris Jose Luis Sanchez De Vivar W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1997)
Przedstawia półpostać mężczyzny, któremu wypadają z rąk książki. U dołu napis: Ex Libris Jose Luis Sanchez De Vivar. Sygn. aut. w obrębie kompoz.