[Afisz. Incipit] Państwowe Gimnazjum i Licuem Hotelarskie w Sopocie przyjmuje zapisy chłopców i dziewcząt do 3-letniego Gimnazjum. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do szkoły.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szkoły; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne