Ulica Waryńskiego : pierzeja północno-zachodnia - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienice przy ul. Waryńskiego w Gdańsku - Wrzeszczu, od nr 37 do 36, 1987 r.
Tyt. i data wg podpisu autora, ołówkiem na rewersie. Na rewersie pieczątka autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie