Post-und Telegraphenverker : Die deutsche Verwaltung [...]. (Liége : [s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich z 15.10.1914 r. dot. urzędów pocztowych.
Tekst równol. w jęz. niem., franc. i niderl.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty