Najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku - Polskie Linie Oceaniczne ([S.l. : s.n.], 1962)
Karta z życzeniami noworocznymi dla pasażerów rejsu Gdynia-Ameryka w 1962 r.
Keywords: Batory (liniowiec oceaniczny).