[Afisz teatralny] Bertold Brecht - Pan Puntila i Jego Sługa Matti : Sztuka w 10 obrazach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 5.02.1955 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Plac Grunwaldzki 1. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Wojciech Krakowski.