Wystawa gobelinów w Sali Morskiej Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia gobelin na wystawie w Sali Morskiej Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku, 1979 rok.