Ojcostwo Boga w świetle nauczania księdza Piotra Semenenki (+ 1886) - Popławski, Jarosław M. (1963- ). (2000)
1. Ojciec Jezusa Chrystusa. 2. Bóg Ojcem wszystkich ludzi.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: 1801-1900