Kościół jako komunia w przekazie katechetycznym / Kazimierz Misiaszek SDB. - Misiaszek, Kazimierz (1953- ).
1. Kościół-komunia na poziomie katechetycznych zasad. 2. Kościół-komunia w podręcznikach katechetycznych.