Globalny regionalizm we współczesnym ładzie światowym / Paweł Frankowski. - Frankowski, Paweł (1976- ).
Idee, interesy oraz instytucje regionalne; legitymacja dla działań regionalnych; strategie regionalizacyjne i regionalizm globalny.