Globalny regionalizm we współczesnym ładzie światowym - Frankowski, Paweł (1976- ). (2018)
Idee, interesy oraz instytucje regionalne; legitymacja dla działań regionalnych; strategie regionalizacyjne i regionalizm globalny.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie.